Ha minden így megy tovább, ez egy remek év lesz

ZENE
2014 január 01., 10:18
comments 1

Fejfájós, nehezen elinduló hétvégi délelőttökre összerakott zenei sorozatunknak ez most az újévi különkiadása. A különleges évkezdő mixet Zságer Balázs, a Zagar énekes-dallamszerzője rakta össze.

A hazai indie-elektro szintér legjobb zenekara öt év után, idén tavaly jelentkezett új lemezzel. A hol monumentális, hol slágeres szintfolyamokból és rengeteg apró és szép hangból felépülő albumról Zságer Recodernek adott interjúban mesélt sokat. Minden mást honlapjukon és Facebookon lehet megtalálni.

444_hangOver_#34 - Zságer Balázs (Zagar) by !!444!!! on Mixcloud

A mixről magáról nem is mondanánk most semmit, az viszont biztos, hogy minden éjjel szerzett karcoláson és az új évre ébredés okozta ijedelmen segíteni fog, ha csukott szemmel, heverve végighallgatjuk.

photo_camera Zságer Balázs

Vasárnap délelőttökön megjelenő mixeinket jönnek majd sorra tovább év közben is, az eddigieket pedig itt lehet megtalálni.

(a címlapkép Huszárik Zoltán 1971-es Szinbádjából van)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.