Vannak, akik nem akarják elengedni Vágó Gábort

internetek
2014 január 05., 17:32
comments 22

Egymillióan azért, hogy Vágó Gábor, a Lehet Más a Politika (LMP) OGY-képviselője legyen 2014-ben is képviselőjelölt!

– ezzel a szöveggel indult el ma délután a Vágó Gábort a Parlamentbe Facebook-csoport, miután kiderült, hogy valószínűleg nem lesz LMP-s képviselőjelölt Vágó Gábor.

vágó gábor parlament facebook

Valószínűleg vicc az egész, de már Schiffer András és Szél Bernadett, az LMP társelnökei is csatlakoztak. Schiffer András frakcióvezető egyébként az Indexnek azt mondta: szerinte a képviselő az LMP egyik legértékesebb politikusa, és nagyon szeretné, ha indulna, de a választmányi titkárt és a pártigazgatót kell megkérdezni arról, miért nem indulhat Vágó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.