Ez történik, amikor Kósa Lajosnak nem tetszik az újságíró kérdése

Média
2014 január 06., 19:16
comments 111

Elmondhatatlanul bájos, amikor a fideszes politikus olyan újságíróval találkozik, aki nem azt kérdezi tőle, amit ő szeretne, hogy kérdezzenek tőle.

Ilyesmi történt ma délután is.

Debrecenben előbb bezártak egy anyatejgyűjtő állomást, majd mikor balhé lett a bezárásból, akkor újra kinyittatták. Ezt (mármint persze az újranyitást) Kósa polgármester úr jelentette be. Aztán az RTL Híradó riportere váratlanul kérdezett tőle valami.

RTL - Miért azután indult az egyeztetés a klinikával [elvileg miattuk nyitották újra az állomást], hogy bezárták az anyatejgyűjtő állomást?

KL - Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? (...) Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok.


De szép ez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.