Így vadászik Lázár János

2014 január 6., hétfő 14:38
134

Mondjuk Lázár János sosem nyomta túl erősen a néppárti vonalat, de most végleg szakított ezzel a plebejus dologgal. Ha minden igaz Soponyára hívta vadászgatni picit pajtásait. Ők valószínűleg az "akinek-semmije-sincs-az-annyit-is-ér" dimenzióban is elég klassz emberek. Vadászatügyi szakértőnk 3-3,5 millió forintra becsülte a parti költségeit. Ez volt a lineup:

"Fantasztikus vadászaton vettünk részt Soponyán. Vendéglátónk Lázár János. A vendégek között Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége aki a luxemburgi főherceg húga."

Azt hiszem az ilyen galériák után szoktak kitörni a szocialista forradalmak. Egyébként már 150 share van rajta a Facebookon, nincs mindenki elragadtatva a bulitól.

UPDATE: Levették a Facebookról galériát :_(

János plüssszmokignban Donatellával, Jam session Brunch Donatella a liechtensteini herceggel A fácánok ezen a ponton kezdtek el izgulni Rózsa Sándor átállt Így néz ki 913 fácán Vadásszá avatnak valakit Nem annyira diszkrét bája Not impressed

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt