- Benne vagyok! - Mibe? - A Magyar Nemzetbe!

Tbg
POLITIKA
2014 január 08., 13:21
comments 13

A jobboldali média zászlóshajója, a Magyar Nemzet a jelek (jel 1, jel 2) és a hagyományok szerint naponta fog újabb és újabb neveket bedobni a baloldali miniszterelnök-jelölti kalapba.

Feltehetően két ok miatt gondolhatják, hogy erre szükség van:

  1. Ezzel sürgetik, hogy végre összezárjon a szociáldemokrata-balliberális-szoftkommunista szekértábor, hiszen Orbán Viktor a férfias küzdelmeket kedveli.
  2. Az őrült, de mindenképpen megalapozatlan ötleteteikkel paráztatják az elkeseredett bizonytalanokat, hogy mégis a narancsszínű kétharmadra húzzák be az ikszet.

Akár így van, akár úgy, a 444 elébe megy a dolgoknak. Szerintünk az alábbi nevek jönnek még ki a jobboldali ágyúcsövön:

Kálmán Olga

Egy igazi nőre vágyik Orbán Viktor K. O. monogrammal? Megkaphatja.

Daniel Cohn-Bendit

Nem sok ember tudta úgy megszaporázni Orbán szívverését, mint a francia zöldbaloldali. Miért ne lenne ez másképp áprilisban?

IMF

Az észtek hitványok lettek, vagy mi. Valahol a Balti-tenger partján régóta kínlódik a nép a nemzetközi hitelintézet rabigája alatt. Ugyan Magyarország nem a Balkán, és most is a Balti-térségről van szó, de az ördög sosem alszik.

Raiffeisen Bank

A sunyi sógik mindenre készek, ha a Magyar Koronára fáj a foguk. A bőrt viszont nem az arcukon, hanem a bőrgatyájukon hordják, ezért nyilvánvaló, hogy egy egész bankot küldenek Ruzsa Viktur ellen.

Bolgár György

Rezsicsökkentésről beszél Németh Szilárd egy rezsicsökkentő fórumon? Piha!  Mi ez ahhoz képest, amikor a joviális beszélgetőtárs búgja a népnek a jót a népjóról a Klubrádióban?!

Medgyessy Péter

Három ember tudta legyőzni Orbán Viktort, egyikük már nincs közöttünk, a másik nem hír. Kérdés?

Heller Ágnes

Hogy is mondják ógörögül, hogy There Was No Torture? Ha miniszterelnök lesz, kiderül.

Leisztinger Tamás

Diósgyőr és mákosbejgli, a baloldali nagyvállalkozóktól minden kitelik. Még az is, hogy elunván az NB I-et, felsőbb osztályba lépnek.

Sas József

Ismerik azt a viccet, hogy két nyugdíjas beszélget:

- Hallottad?
- Igen, szakadok!

Nem hinnénk, hogy a sastaps feltalálója megelégedne egy humorerőforrásügyi miniszteri pozícióval. Sas nem kapkod babér.

Csányi Sándor

(PRO DOMO No komment, gyerekek, ez akár még be is jöhet! - Matildom, ezt most kivételesen alá is tudnád támasztani, gyerünk, fuss neki még egyszer, de jó lesz. Lapzártára le tudod adni? Ha nem, maradjon így)

Biszku Béla

Elvettük a nyugdíját. Megírom.

És ön szerint?

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.