Egyre kevesebb a karácsonyi lakástűz (Kösz, Orbán!)

karácsony
2014 január 09., 15:21
comments 1

lakástűz

A mostani karácsonyi-újévi időszakban 1270 káreseményt jelentettek az Aegon Magyarország biztosító ügyfelei 55 millió forintos kárértékkel. 2 éve kétszer ennyi kárra közel dupla ennyit fizettek ki. (2012: 1765 kár, 63,5 millió forint kifizetés. 2011: 2580 kár, 99,5 millió forint kifizetés.) A legutóbbi esetek többségében a kár viszonylag kicsi (500 ezer ft alatti), de a bejelentések ötöde milliós nagyságrendű. A legnagyobb bejelentett kár több 10 millió forint volt, a tüzet rövidzárlat okozta. A legtöbb kárt még mindig a karácsonyfaizzók, illetve csillagszórók okozzák, de gyakoriak a főzéskor, sütéskor kifröccsenő forró olaj okozta égési sérülések is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.