Nagy csótány ragadt a fülébe

ÁLLAT
2014 január 10., 08:43
comments 4

Nehéz éjszakája volt Hendrik Helmernek. Az ausztráliai Darwinban élő férfi hajnali fél háromkor (helyi idő szerint!) arra ébredt, hogy rettenetesen fáj a füle. A kaparászásból rögtön sejtette, hogy bogár ment bele. Annyira fájt egy idő után, hogy járni sem bírt. Nagyon remélte, hogy nem mérges pók van ott. (Ausztráliában nagyon mérges pókok is élnek.)

Helmer először házi praktikákkal próbálkozott. Porszívót nyomott a füléhez, de az állatot nem bírta kiszívni. Csap alá hajtotta fejét, de a vízsugár sem öntötte ki a dögöt. Ekkor felkeltette lakótársát, hogy vigye már be a kórházba.

Az orvos olívaolajat cseppentett a fülébe. 10 perc várakozás következett. A fülbe bújt állat egyre kevesebbet mozgott. Végül megfulladt. Az orvos csak ekkor emelte ki a betolakodót, amiről kiderült, hogy egy

két centi hosszú csótány.

Helmer még egyensúlyzavarokkal küzd, és rágáskor fáj a füle. (abc.net.au)

(Képünk csak illusztráció, ez a csótány nem mászott senki fülébe.) 

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.