Fülöpházán a falunapon egy elhajított sodrófa ütött ki egy tanítónőt

baleset
2014 január 13., 20:20
comments 9

Némethné Muzslai Ágnes még júliusban a fülöpházi falunapon a családjával sétált a járdán, amikor egy sodrófa tarkón találta, így eszméletlenül, arccal az aszfaltra esett. A nő a Facebookon pontosan leírta a sérüléseit:

  • agyrázkódás
  • kb. 2 órás emlékezetvesztés
  • ablakos orrcsonttörés
  • 2 arccsont törése
  • 3 fog kitörése
  • az arc komoly felületi sérülése

sodrófa

A falunapon különféle játékos vetélkedőket hirdettek, az egyik utcában például sodrófahajító versenyt a nőknek. A verseny után néhány férfi dobálta a fákat, és az egyikük eltalálta a nőt, aki szerint a terület egyetlen szalaggal volt biztosítva.

A tanítónőnek a helyi polgármesteri hivatalnál azt mondták: a költségvetésbe nem volt belekalkulálva kártérítés. Azóta a nőverő Balogh József polgármester, hogy nagyon sajnálja a történteket. Némethné egy héttel később feljelentést tett.

A Blikk megkereste Balogh Józsefet, akinek a telefonját a korábban megvert párja, Terike vette föl, aki elmondta: a polgármester társadalmi munkában utakat javít. A nő sérelmezte, hogy az újságírók mindig csak „csúnya” ügyek miatt keresik a falu első emberét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.