Itt a nap, a hónap, az év játéka!

játék
2014 január 14., 10:26
comments 6

screen3

Már azelőtt betegre nyerte magát díjakkal, hogy megjelent volna, de tegnap végre elérhető lett a Nidhogg a Steamen, És ennél jobb játék idén még biztosan nem volt. Nagyon kicsi, 8bitre utaló grafikával, amit lehetetlen abbahagyni.

A Nidhogg alapvetően egy vívós multiplayer játék, ami elég sokat merít az olyan klasszikusokból, mint a Joust. Folyamatosan nyomás alatt kell benne tartani az ellenfelet, hogy minél hamarabb eljuthassunk a pálya mögötte lévő részébe.

screen2

A grafika lehet, hogy 8bites, de mozgások például egyáltalán nem. Sőt, a harc maga eléggé hasonlít a Stickman játékokra. A játékmenet sokkal mélyebb, mint amilyennek elsőre tűnik. Kifejezetten komoly készségeket igényel, hogy a megfelelő időben támadjunk, vagy védjünk, miközben a játék borzasztó gyorsan megy körülöttünk.

NEM LEHET LETENNI!

Megvenni viszont igen, a Steamen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.