18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Breaking: NEM volt helikopterezés a Való Világban

Média
2014 január 15., 21:50
comments 19

A harmadik napra elfáradt az RTL Klub máris legendás, összeesküvés-elméleteket szülő műsora, és nem sikerült hozni az első két nap bravúrját.

1. nap

Ez volt a legfontosabb nap, a mindent vivő nagy dobást hónapok óta csiszolták, és csont nélkül megvolt.

való világ 6 fasz

2. nap

Senki sem hitte volna, hogy a második nap is pontosan ugyanolyan magas/alacsony szinten fog folytatódni. De így történt, Aurélió péniszének látványa kedden is rabul ejtette a közönséget.

aurelio-fasz-helikopter-vv6

3. nap

Erre ma mi történt? Megtette azt a néhány kört megint a helikopter? Újra be lett lóbálva az álfélsztárfocista harmadik lába? NEM! Akkor mi történt?

Aurelio elsírta magát egy pók miatt.

Hát így múlik el a világ dicsősége.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.