Magyarország 30 millió forinttal segíti az ENSZ szíriai munkáját

háború
2014 január 15., 15:13

A világszervezet szerdai kuvaiti donorkonferenciáján Magyarország 100 ezer eurós felajánlással támogatta az ENSZ szíriai humanitárius tevékenységét. 2012-ben 287 500 eurót ajánlottunk fel humanitárius segélyre a szíriai válsággal kapcsolatban, 2013-ban pedig 188 300 euró támogatást nyújtott a szír menekülteknek, valamint a válság által érintett palesztin menekülteknek. Az ENSZ szerint idén összesen 6,5 milliárd dollárra (mintegy 1500 milliárd forintra) van szükség a szíriai rászorulók megsegítésére. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.