A Fidesz szerint az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma

gazdaság
2014 január 17., 15:05
comments 72

A kormánypárt a szocialista Korózs Lajos nyilatkozatára reagált. Korózs mai sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az ócsai lakópark bukása egyben a kormány kudarcát is jelenti.

A Fidesz közleménye szerint viszont a Gyurcsány-korszak a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek és devizacsapdába taszította őket, és a lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, most földönfutók lennének.

Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat

- írják még a közleményben.

A Népszabadság ma reggel írt arról, hogy a bedőlt devizahitelesek számára felépített, iszonyatosan drága, teljesen élhetetlen, mindentől elvágott lakópark házainak csak fele telt meg, további pályáztatás helyett ezért a kormány a katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át a parkot. (via MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.