Egész oldalas újsághirdetésben csábítaná haza fiát Ausztráliából egy kínai anya

külföld
2014 január 17., 09:48
comments 4

A melbourne-i kínai napilapban megjelent hirdetésben a kínai nő kétségbeesett hangon kéri a fiát, hogy menjen haza a közelgő tavaszi fesztiválra:

Számtalan alkalommal hívtalak, de nem válaszoltál a hívásaimra. Talán ez az egyetlen módja, hogy elérjelek. Anya és Apa nem fogja újra erőltetni, hogy megházasodj. Kérünk, gyere haza új évre. Szeretlek, Anya.

Arról, hogy ki a címzett, keveset tudni. Az biztos, hogy az otthoni tanulmányai után döntött úgy, hogy Melbourne-ben vállal munkát, a családja pedig sokáig zaklatta, hogy térjen vissza, és házasodjon meg, erre azonban nem volt hajlandó. (via Shanghaiist)

photo_camera (via shanghaiist.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.