SILF

ZENE
2014 január 17., 14:28
comments 1

A SILF szintis duó (Mikolai Martin és Zalkai Bálint) és (a Kanagawa-frontember) Birtalan Áron több garázsimprovizációs gyakorlat után, végre egy élő fellépésre is összeálltak. A Trafó Electrify sorozatának 3. állomásán A SILF keze alatt felbúg az MS-20, Áron pedig a húrok közé csap. Az este külön érdekessége, hogy a vizuált a blogunkhoz is kötödő Syncnoise Crew csinálja, szintén analóg módon, egy különleges, az alkalomra épített moduláris videoszintetizátorral.

link Forrás

Akit ez nem csigázott még fel eléggé, annak megemlíteném az est további fellépőit is:
12Z
Pete Swanson


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.