A Való Világ 6 visszaadta egy generációnyi bölcsész önbecsülését

Média
2014 január 19., 21:16
comments 51

Hello, értelmiség!

Na, ki adta be az első klasszikus félrevonulós tinismárt a műsorban?

  • A gátlástalan szexcsászár Aurelio?
  • A becenevét méltán viselő, harcsájára mindig raboltató Gyúrós Józsi?
  • Laci, az érett szívdoktor?
  • Esetleg Zsolt, aki már most alig bír meglenni fegyencedzés nélkül, de az imponál helyett azt mondja, hogy improvizál?

A helyes válasz:

vvsimon

Simon, aki az első nagy buli után egyenesen a nyugiszobába vitte azt a Charlotte-ot, akit eddig a közvélemény egy része csak a médiatörténeti párbeszéd egyik főszereplőjeként ismer.

annyira

És ráadásul hogyan! A KDNP ifjúsági szervezete megnyalná mind a tíz ujját:

nemreszegen

És amikor már 3-0-ra vezet a TEAM VALÓ VILÁG a világ többi része ellen, elhangzik a magyar kereskedelmi televíziózás történetének legromantikusabb mondata:

gumicukor

Na most fagyott az arcára mindenkinek a szemüveg! Az RTL egy hét faszpörgetés után belekezdett társadalmi missziójának megvalósításába:

egy nemzedéknyi megtaposott, kinevetett, lenézett bölcsész hitét adja vissza, hogy ők is tudnak még valaha csajozni az életben, és nem kell ahhoz kigyúrt test, hogy VV Charlotte az ember gumicukor királylánya legyen.

Holnaptól Élet és Irodalom-nyitogatásban számolják a szériázást!

UPDATE: Szakértő kommentelőnk, Sixx jelezte, hogy ráadásul Simon személy szerint nem is bölcsész, hanem TTK-s. Így a természettudós srácoknak is üzenjük, hogy ne ijedjenek meg életük VV Zsoltjaitól, bízzanak magukban, és övék lesz a pálya.
Élet és Irodalom mellett pedig mehetnek az Élet és Tudomány-szériák is!

(A videó második fele szól erről.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.