Józsikám, az akció előtt még meg tudunk állni gyorsan tankolni?

autó
2014 január 20., 08:08
comments 36
photo_camera Street Customs Hungary

A TEK kicsit elszámolhatta magát a művelet végrehajtása során, mert kifogyott a benzin a páncélosból. A Street Customs Hungary egyik rajongója kapta le, amint a közegek megtankolják a BTR-80-ast. Fogalmunk sincs, hova mehettek vele, de a kép fantasztikus. Főleg az apró részletek, mint ahogy az egyik TEK-es hátul tankol.

A Blikk szerint a TEK 2011-ben vett át a honvédségtől két BTR-80-ast, amelyet az extrém helyzetekre tartogatnak. A 7,65 méter hosszú, 2,90 méter széles, 13,6 tonnás páncélozott harci szállítójármű 260 literes V8-as dízelmotorja a műúton akár 80 kilométeres tempóra is képes felgyorsítani.

Via Blikk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.