Bréking! Svájcban dolgozó exprosti a ValóVilág egyik szereplője?

A blikk tudta meg, hogy az UFO együttes egykor frontemberénél egy energiarágó(?) reklámra jelentkezett hostessmunkára Aradi Charlotte. Zsolti elmondta, hogy Charlotte saját bevallása szerint ekkor már escortozott, de elbukta a pénzét, kölcsönre volt szüksége.

vv6_charlotte

 

Zsolt adott neki kölcsön 100 ezret, ezt vissza is kapta a lánytól. Charlotte tőle tudta meg, hogy egy Luzern melletti bordélyban hetente 700 ezret lehet keresni, könnyű testi munkával. Ekkor ezt elutasította, a blikk szerint később kiutazott pénzt keresni. A lány valóvilágos adatlapjából megtudhatjuk, hogy a zene mellett a szex szenvedélye, tehát lehetett olyan időszak VV Charlotte életében, amikor a hobbija volt a munkája. Ugyanitt olvashatjuk, hogy élete legőrültebb döntése volt egyedül kimenni külföldre és ott dolgozni. Nem tudjuk, hogy dj vagy az állítólagos prosti karriere gondolt. Charlotte jelenlegi legnagyobb vágya:

Híres szeretnék lenni, szeretnék Színművészeti egyetemre járni, és énekelni.

UFO Zsolt ellen jelenleg kerítés vádjával folyik bírósági eljárás, prostikat jutalékért szervezett Németországba és Svájcba.

 

 

 

 

 

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.