Bréking! Svájcban dolgozó exprosti a ValóVilág egyik szereplője?

bulvár
2014 január 21., 06:11
comments 24

A blikk tudta meg, hogy az UFO együttes egykor frontemberénél egy energiarágó(?) reklámra jelentkezett hostessmunkára Aradi Charlotte. Zsolti elmondta, hogy Charlotte saját bevallása szerint ekkor már escortozott, de elbukta a pénzét, kölcsönre volt szüksége.

vv6_charlotte

 

Zsolt adott neki kölcsön 100 ezret, ezt vissza is kapta a lánytól. Charlotte tőle tudta meg, hogy egy Luzern melletti bordélyban hetente 700 ezret lehet keresni, könnyű testi munkával. Ekkor ezt elutasította, a blikk szerint később kiutazott pénzt keresni. A lány valóvilágos adatlapjából megtudhatjuk, hogy a zene mellett a szex szenvedélye, tehát lehetett olyan időszak VV Charlotte életében, amikor a hobbija volt a munkája. Ugyanitt olvashatjuk, hogy élete legőrültebb döntése volt egyedül kimenni külföldre és ott dolgozni. Nem tudjuk, hogy dj vagy az állítólagos prosti karriere gondolt. Charlotte jelenlegi legnagyobb vágya:

Híres szeretnék lenni, szeretnék Színművészeti egyetemre járni, és énekelni.

UFO Zsolt ellen jelenleg kerítés vádjával folyik bírósági eljárás, prostikat jutalékért szervezett Németországba és Svájcba.

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.