Itt a legújabb magyar YOLO-történeti áttörés!

POLITIKA
2014 január 21., 09:03

A magáról többször E/3-ban író politológus nagyot lépett. Miután blogján az ellenzék minden fontosabb férfi szereplőjéről megírta, hogy fúj!, fúj!, te mit keresel itt?, fúj!, megtette azt, amit a magyar jobboldalon előtte még SOHA SENKI.

Gyurcsány Ferencnek megüzente: YOLO.

Telitalálat, a DK elnöke tényleg kimaxolja azt az egy életet, ami jutott, de hogy került ez az életérzés G. Fodor blogjára?

photo_camera A magyar yolozás mérföldkövei

Minden a 444 Balaton Sound tudósításával kezdődött. Persze már Bede Márton többnapos élőzése előtt is található itt-ott egy félmondatnyi magyar yoloság, de innentől vált megállíthatatlanná a szlengforradalom. A Népszabadság egy héten belül megköszönte a 444-nek "a Yolo kifejezés sajtónyelvi meghonosítását". Ezután jött a Balaton Soundról író Bede Mártonról író Népszabadságról író Cink.hu, akik már a nagymamák mielőbbi yolosítására biztattak. Tegnap pedig a legutolsó gát is átszakadt, G. Fodor Gábor beyolozott Gyurcsánynak.

Megtippelni se merem, mi jöhet még ezután.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.