A kormány elkészítette az évtized egyik legviccesebb ábráját

vicc
2014 január 22., 11:53
comments 31

Ennél a képnél azt hittük, már nem lehet hova fokozni a rezsielhárítást, de Varga Mihály egyszemélyes counter-rezsi előadása ránk cáfolt.

A nemzetgazdasági miniszter és Völner Pál államtitkár tegnap Óbudán tartott fórumot a rezsicsökkentésről. A kormany.hu-ra gond nélkül kitették az egyórás vágatlan felvételt. A legszebb pillanat az volt, amikor ezzel a szuper grafikával mutatta be, hogyan támadják 3 oldalról a rezsicsökkentést.

photo_camera Forrás: vastagbor.blog.hu

Varga Mihály egyébként azzal osztotta Jávor Benedeket, hogy egy plakáton mezítláb szerepelt, de az ellenzék többi vezetőit is olyan humorosan oltogatta, mint egy svájci könyvelő. (Vastagbőr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt