A MOB elnöke szerint más országok olimpiai bizottságait is fenyegetik a terroristák

sport
2014 január 22., 10:14
comments 3

A magyar mellett más országok olimpiai bizottságai is kaptak terrorfenyegetést, mondta Borkai Zsolt, a MOB elnöke. A fenyegetésről már értesítették a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, a téli olimpia szervezőit és a Terrorelhárítási Központot, de még nem kaptak választ a megkeresettektől.

Azt, hogy pontosan mivel is fenyegették meg a MOB-ot, Borkai sem árulta el, de megismételte, hogy a levelet a MOB "nemzetközi emailcímére" küldték.

A TEK társadalmi kapcsolatok osztályát vezető Fodor Gergely azt mondta, hogy folyamatosan figyelik az olimpiával kapcsolatos terrorfenyegetettséget és kapcsolatban vannak az orosz társszervekkel. Azoktól semmilyen kiemelt fenyegetettségre vonatkozó jelzés nem jött, így "a kapcsolattartás intenzitása nem változott". (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.