Árvíz, tehenek, pokol és buli az év magyar sajtófotóin

Média
2014 január 23., 10:15
comments 6

Harminckettedik alkalommal osztották ki a legjobb magyar sajtófotóknak járó díjakat. A nyertes képek közül válogattunk.

photo_camera A HVG fotóriportere, Stiller Ákos Méteres lyukakban bányásszák a reményt Farkaslyukán című képe, amely első helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat társadalomábrázolás, dokumentarista fotográfia (sorozat) kategóriájában.
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Komka Péter Víz alatti hoki VB című képe, amely harmadik helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat sport (egyedi) kategóriájában.
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Mohai Balázs képe a Csendes ellenállók című sorozatból, amely első helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat emberábrázolás-portré (sorozat) kategóriájában. (MTI)
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Mohai Balázs képe a Highline című sorozatból, amely első helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat sport (sorozat) kategóriájában.
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Mohai Balázs képe az Árvíz című sorozatból, amely második helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat képriport (sorozat) kategóriájában.
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Mohai Balázs Color party a Sziget fesztiválon című képe, amely első helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat művészet (egyedi) kategóriájában.
photo_camera Az MTI/MTVA külső fotóriportere, Balázs Attila képe Az élet él és élni akar című sorozatból, amely második helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat természet és tudomány (sorozat) kategóriájában.
photo_camera Máté Bence Nagy kócsag című képe, amely harmadik helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat természet és tudomány (egyedi) kategóriájában.
photo_camera A Reuters fotóriportere, Balogh László képe Az utolsó generáció című sorozatból, amely második helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat emberábrázolás-portré (sorozat) kategóriájában.
photo_camera Balázs Attila, az MTVA/MTI külső munkatársa: Az élet él és élni akar, második díj.
photo_camera A Kisalföld fotóriportere, Mészáros Mátyás Fáklyásmenet című képe, amely elnyerte az első helyezést a hír-eseményfotó (egyedi) kategóriában, valamint a legjobb hírképért járó Escher Károly-különdíjat a 32. Magyar Sajtófotó Pályázaton.
photo_camera A Népszava fotóriportere, Bielik István képe A véget nem érő pokol című sorozatból, amely elnyerte a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat MÚOSZ Nagydíját
photo_camera Az Origo fotóriportere, Hajdú D. András képe a Nyíregyháza – Zürich Express című sorozatból, amely elnyerte a 32. Magyar Sajtófotó Pályázat André Kertész Nagydíját.
photo_camera A Népszabadság külső fotóriportere, M. Schmidt János Futás! című képe, amely első helyezést nyert a 32. Magyar Sajtófotó sport (egyedi) kategóriájában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.