Ennyiért ehetnek hamburgert a nagy gazdasági világösszeesküvés résztvevői

gasztronómia
2014 január 23., 10:55
comments 3

És az ember még azt gondolná, hogy megéri részt venni a világot irányító titkos szervezetek találkozóin. Hát nem. Illetve akkor nem, ha az ember nem szemérmetlenül gazdag és legalább egy kicsit szeret enni. Davosban ugyanis rohadt drágán lehet csak. A Business Insider elkapta a Világgazdasági Fórum legolcsóbb junkfoodját.

Egy dupla sajtburger 17 svájci frank, ami durván 19 amerikai dollárt, vagyis majdnem öt rugó. Ennél New York valamelyik király helyén olcsóbban kapsz burgert. Magyarországon, az Obiban pedig mindenképp. Előre sajnálom Andor és Bencsik Lászlókat, valamint Jakab Zsuzsannát, akik magyarhont képviselik a találkozón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.