Ma mindenhol megbukott volna a chemtrailes világösszeesküvés, ha létezne

háború
2014 január 25., 16:35
comments 13

chemtrail amszterdam

Magyarországon a Petőfi Csarnokban egy koncerttel összekötött, devizahőbörgéssel keresztezett, óvatosan izraelező tiltakozás állta el az illuminátus felhőmérgezők diadalútját. Olvasónk pedig ma Amszterdam központjában futott bele hasonló tiltakozásba: „Megtudtam, hogy itt is halálos megbetegedéseket okoz a kondenzcsík, ugyanis a főtéren (Dam) pofás kis kántáló tömeg gyűlt össze.” Azt hiszem, minden egészséges európai ember nevében mondhatom: köszönjük, Amszterdam, köszönjük, DéeRGé!

És van még egy remek hírünk: az időjárási helyzet javulásával a Magyar Honvédségnél is megszüntették a készenlétet. Ez ugyan a havazásra vonatkozott. De vajon tényleg csak arra? (Igen.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.