Mesterházy óriásmonológgal fojtotta unalomba a róla szóló MSZP-s ceremóniát

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Kétszer is gondolja meg, hogy Mesterházy Attilára akar-e szavazni, mert ha ő lesz a miniszterelnök, nagyon hosszúak lesznek az évértékelők. Ez a legfőbb üzenete az MSZP szombati nagy rendezvényének, ahol 13 ezren megünnepelték, hogy délelőtt zárt körben, 99,7 százalékos többséggel hivatalosan is kormányfőjelöltnek választották Mesterházy Attilát.

osszefogas_8

A rendezvény maga profi volt, láthatóan elpróbálták sokszor, ahogyan a két hangulatfelelős MSZP-s egymásnak magas labdákat adva, sétálgatva igyekezett tűzbe hozni a főként nyugdíjas közönséget. Különösen nagy teljesítmény ez Lukács Zoltántól, aki ugyan messze nem annyira nem vicces, mint azt magáról gondolja, és az MSZP felelőssége, hogy mégis adja alá a lovat, de róla utólag az derült ki, hogy a próbán leesett a lépcsőn, mégis letolta a műsort, és csak utána vitték kórházba.

A második számú hős mindenki, aki a helyszínen vagy a tévén keresztül végignézte Mesterházy beszédét. Egészen addig mindenki feszesen betartotta, amit rá szabtak, Horváth Csaba például felvette az egy számmal kisebb zakót, és nem mondott egyetlen olyat ordas hülyeséget, hogy mindenki együgyü, akinek nincs jogsija. Igaz, semmi más sem mondott. A horvát miniszterelnök is lenyomta a politikai haknit, Botka László pedig mindenkihez képest jól beszélt. Aztán jött a pártelnök, aki beledobta magát a buliba.

osszefogas_9

Kezdődött azzal, hogy bejátszottak egy imázsfilmet, amiben egy rakás új dolgot meg lehetett tudni az emberről, aki egyébként már 2010-ben is az MSZP miniszterelnök-jelöltje volt. Például, hogy élet-halál között lebegett csecsemőként, egy ablaktalan cselédszobába vitték haza, a szülői nem szégyelik, sőt, kézenfogva meséltek róla, akár el is pityeredik Attila és az édesapja, és még kiderült az az óriási hibája is, hogy TÚLSÁGOSSAN fejlett az igazságérzete.

 

És ez a hatásvadász, bár percben azért műküdőképes "egyszerű prolifiú útja a miniszterelnök-jelöltségig" videó ment nem kevesebb, mint 15 percig. Már ez olyan hosszú volt, hogy semmi szükség nem lett volna egy beszédre, de az még csak ez után jött. Kiderült, hogy a Mesterházy mögött bevonuló szövetséges pártelnökök - akik között a Szabó Tímea-Bajnai Gordon-páros látványosan kerülte Gyurcsányt, még két MSZP-st is beültettek közéjük - csak díszletnek voltak ott. Gyurcsány közben annyira unta, hogy mobilozott is.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje több mint egy órán keresztül beszélt, sorolta az Orbán-kormány jól ismert bűneit, természetesen volt trafikozás, simicskázás, még Mészáros Lőrinc is kapott egy taslit, több kört ment Paks körül, és közölte, hogy itt két világ áll szemben egymással, egy nyugatos európai és egy horthysta, meg azt is, hogy a Fidesz nem fogja tudni szétrobbantani az összefogást. Azt is mondta, hogy

Bolseviktor.

És értem én, hogy az egyik oldalon ott van a bírálhatatlan vezér, de tényleg nincs az MSZP-ben sem senki, aki szólna, hogy Attila, talán ez kicsit sok belőled?

AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

Ha a konkértumokat kell gyorsan összefoglalni, azzal hamar végzünk.

Nulla éhező gyerek lesz Magyarországon, ha az MSZP kerül hatalomra.

És lesz

jogállami igazságtétel.

Lukács Zoltán egészségét féltve csak remélni tudjuk, hogy őt már azután elvitték a mentők, hogy felkonferálták Mesterházyt, és lojális beosztottként nem kellett végighallgatnia a teljes beszédet.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.