Brüsszel (nem Moszkva!) újra támadást indított a rezsicsökkentés ellen!

POLITIKA
2014 január 27., 20:52
comments 107

Nagyon ijesztőek ezek a rezsicsökkentési fórumok. Itt olyan öldöklő verseny van, hogy ki mondja a nagyobb hülyeséget, hogy képtelenség lépést tartani.

Magyari kolléga megnézett egyet múlthéten. A Cinkre ma posztolt ki egy riportot Szily Laci. Tóta W. a HVG-nél a múlt héten volt Fónagy-nézőben.És persze az MTI is napjában 10-12 ilyen fontos hírt kitesz.

Most épp egy székesfehérvári fórumról olvasok, ahol Rogán Antal fideszes frakcióvezető beszélt. Rogán megint a jövőbe lát, ő már tudja, hogy hamarosan támadás indul Brüsszelből.

photo_camera Rogán Antal rezsicsökkentést véd (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Azt mondja, hogy

Magyarország élen jár a rezsicsökkentésben, így nem meglepő, hogy a harmadik rezsicsökkentés bejelentését követően a harmadik támadás is megindul hazánk ellen.

És máris csodaországban járunk. Ott, ahol a rezsicsökkentés, az

„történelmi tény”.

Persze biztos mást értünk a kifejezés alatt.

Itt a fő ellenség, már Brüsszelen kívül, az a profit. Szóval az... az áhh... az borzasztó... rohadt profit!

Erre rímel, amit a Cinken lehet olvasni a szegedi rezsifórumról, hogy ott azt mondták:

„vannak olyan pártok, amik visszatérnének a piacgazdasághoz”.

És ezt nem elismerően mondták, vagy ilyesmi.

Én lehet, hogy csúnyán belebólintottam ebbe a sztoriba valamikor, de mióta indult harc a piacgazdaság ellen? Tehát jó, eddig sem mindig szerették, de volt ez a termelő kapitalizmus, vagy micsoda, és az oké volt.

Most meg mennek a képviselők, hogy pfúj piacgazdaság, jesszjó rezsicsökkentés. Pár hét, és ki fog derülni, hogy a magántulajdon is büdös. Lidérces az egész.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.