Daft Punk Gets Lucky

zene
2014 január 27., 05:02
comments 26

Elég rossz lehetett az idei poptermés, vagy az 56. Grammy zsürijének nagyon beakadt a Daft Punk, mindenesetre a két francia egy este alatt öt Grammy-díjat söpört be: hármat a Random Access Memories albumért, egyet a Get Lucky című számért, egyet meg mint a legjobb popduó.

A Get Lucky egyébként arról szól, hogy egyesek képesek egész éjszaka fennmaradni azért, hogy végre megdugjanak valakit.

A Grammy-eső második helyezettje Macklemore & Ryan Lewis lett, összesen 4 díjjal: ők lettek a legjobb új együttes (new artist), és a rap kategórián belül övék a legjobb előadás és a legjobb szám (Thrift Shop) és a legjobb album is (The Heist).

A Thrift Shop egyébként arról szól, hogy a művészek húsz dollárral a zsebükben elmennek a bálás turkálóba, és úgy kiöltöznek, hogy ihaj.

A legjobb szólóelőadás címet a 17 éves új-zélandi lány, Lorde (Ella Yelich O'Connor) kapta a Royals című dalért. Ő a Grammy-díjak történetében a legfiatalabb előadó, aki megnyerte ezt a kategóriát.

A Royals egyébként arról szól, hogy vannak olyan új-zélandi fiatalok, akik Cadillacet csak álmukban látnak, de ez nem is baj, mert amíg vonaton mennek a buliba, legalább van idejük összeszámolni az aprópénzt.

A többi kitüntetés a hivatalos szájton.

(via világsajtó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.