Épp hideg van, ahol vagyok -> a globális felmelegedés kamu

TUDOMÁNY
2014 január 27., 19:46
comments 24

Az amerikai bohóc-milliárdos és általános furcsa személy, Donald Trump örvendeztet kikezdhetetlen érveléssel az éghajlatváltozással kapcsolatban.

Az amerikai jobboldal egy részén divat lazán kezelni a tudományt, legyen szó az evolúcióról vagy a globális felmelegedésről. Trump mindig az élen jár az ilyen hülyeségekben, egy darabig fontolgatta is, hogy 2012-ben republikánus elnökjelölt lesz, de a pártnak ő egy picit sok volt.

A "profi" politikától távol viszont talán még több lehetősége van elmondani a véleményét korunk fontos kérdéseiről. A napokban ezeket írta Twitteren.

Illetve

Kb. azt írja, hogy a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS CSALÓI mindenféle időjárásra hivatkozva emelik az adókat, és mivel a tévében azt mondták be, hogy minden idők leghidegebb tele van [Amerikában egyébként tényleg], ezért a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS csak ÁTVERÉS lehet.

És ő amúgy Amerika (és a világ) egyik leggazdagabb embere :DDDDDDDDDDDD

(MotherJones)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.