A BKK szerint bliccelt a Ferenciek terén letepert fiú

közlekedés
2014 január 29., 19:00
comments 144

Még délután kérdeztük meg tőlük, hogy szerintük mi történik ezen a videón.

Most érkezett meg a választ:

"Az Ön által hivatkozott videón a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság (FŐRI) közterület-felügyelői intézkedtek, ezért kérjük, kérdéseivel forduljon a FŐRI sajtóosztályához."

Aztán azért csak kiderül, hogy szerintük egy utas bliccelt, aztán pedig nem működött együtt az ellenőrökkel.

"Fontosnak tartjuk jelezni, hogy a bliccelő utasok többsége önként együttműködik az ellenőrökkel, s valószínűleg ebben az esetben is elkerülhető lett volna a konfliktus, amennyiben a bliccelő utas jogkövető és együttműködő magatartást tanúsít."

Délután egyébként felvette velünk a kapcsolatot a videón szereplő fiú testvére. Ő máshogyan hallotta a történetet. Reméljük hamarosan az ő verziójukat is közölhetjük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.