Spanyolországban fogtak el 3 magyar elítélt csalót

bűnügy
2014 január 30., 17:03
comments 2

A spanyol rendőrség őrizetbe vett három körözött, csalás miatt elítélt magyar állampolgárt a spanyolországi Alicante tartományban.

Az alicantei hatóságok január elején tudták meg, hogy a Magyarországon 3, 5 és 8 év szabadságvesztésre ítélt emberek a kelet-spanyolországi tartományban vannak.

A két férfira és egy nőre három különböző városban (Torrevieja, Rojales és Algorfa településeken) bukkantak rá. Az ügyben megszólaló források szerint a három, 42 és 47 év közötti elítélt biztonsági okokból választott magának három különböző lakóhelyet.

A spanyol hírügynökség szerint a magyar hatóságok az egyik elítéltre január 21-én adtak ki európai szintű elfogató parancsot, a spanyol hatóságok pedig hét nappal később találták meg az illetőt, miközben a másik kettőt keresték. A három magyart vizsgálati fogságba helyezték. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.