Jászapáti fideszes polgármestere a partivideózás Mozartja

POLITIKA
2014 február 01., 10:00
comments 11

Pócs János fényesen bebizonyította, hogy 2013-ban is lehetett kulturáltan szórakozni. De ne siessünk ennyire előre, mert ki is az a Pócs János?

Pócs János Jászapáti polgármestere, már eddig is a kedvenc fideszes országgyűlési képviselőnk volt. Ki tudná elfelejteni azt a nagyszerű gesztus, amikor december elején a Facebookon hívta fel egy, mások által nehéz sorsúnak emlegetett nőre a figyelmet, hogy tartozik az önkormányzatnak? Arról nem beszélve, hogy Jászapátiában, ahol polgármester, nem Pócs, hanem a felesége lett trafiktulajdonos.

Vagy például ő volt az, aki karácsonykor saját aláírásával egyszerűségével tüntető, világítós Szűz Máriás kulcstartókat osztogatott a híveknek. Az ország egyébként éppen akkor ismerhette meg lányait, akiket maga helyett küldött ki nyilatkozni az ügyben.

De tudott újabbat dobni. Az talán már ennyiből is kiderült, hogy nem az a sótlan, szürkeöltönyös unalmas politikus. Tegnap aztán feltöltött egy videót a Youtube-ra és rakott ki a Facebookra is, ott bújik meg az átadásos, nyilatkozós videók között.

pocsjani

Mindjárt mutatjuk a tökéletes partivideót is, amit nézve az a legkevesebb, hogy az ember azonnal visszasírja a nyarat, és megfogadja, hogy ha csak egyet bulizik a nyáron, akkor az Jászapátiban lesz. A helyszín a Mézes Kávézó és állandó nyári kelléke, maga a bulisátor. Legalább kilenc különböző időpontot számoltunk össze, amior berúgták a bulimotort, a szereplők időnként más ruhában vannak. A zeneválasztás is annyira 2013-as, hogy azt is visszasírjuk, és hallgatnák még, akár újabb 13 percig is.

Csak remélni tudjuk, hogy Pócs maga vágta össze a videót a hely Facebook-oldalán lévő képekből, és nemcsak feltöltötte sajátjaként, mert a készítők nincsenek rajta. Akárhogy is, az általa bemutatott partifotókon ő maga is látható, és időnként mintha a sajtónak odadobott lányai is felbukkannának.

Nem mellesleg, Pócs indul a választáson. Tavaly május elején volt a bulimenet startja. Idén fogadni mernék, hogy már április hatodikán felverik a sátran, és beindítják a habgépet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.