Yvone Dederick, a TV2 új tulajdonosa lett a televízió vezérigazgató-helyettese

politika
2014 február 3., 8:46
comments 8

Február 1-től új vezérigazgatóhelyettese van a TV2-nek - Yvonne Dederick, az új társtulajdonos lett az.. Új hír- és programigazgatót is kineveztek, György Bence, a csatorna veterán munkatársa lett az. (MTI)

György 2004 óta dolgozik a TV2-nél. A jövőben ő felel majd a csatornaportfolió műsorstruktúrájáért, a saját gyártású műsorokért, a vásárolt tartalmakért és a programkutatási területért is.

György kinevezésével távozik a csatornától Ralf Bartoleit, a korábbi programigazgató.

Yvonne Dederick és Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója január elején vették meg a TV2-őt a ProSiebenSat.1-tól. A 25 milliárd forintot meghaladóra becsült vételárat az eladó hitelezte meg nekik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt