Kezdődhetnek a játékok! Schmitt Pál megérkezett Szocsiba

sport
2014 február 04., 08:27

A bukott köztársasági elnök elmondta, hogy az új sportok közül a női síugrás érdekli a legjobban, de érdekli a hokitorna, a férfi óriásműlesikláson pedig hivatalból lesz jelen. Ott díjat át. Schmitt mint a MOB tiszteletbeli elnöke utazik és őszintén remélem, hogy egy fillér közpénz sem kerül elköltésre az kirándulása során, Ferihegytől-Szocsiig és vissza. Arról, hogy mostani téli olimpia bármilyen formában megjelenik Schmitt készülő doktorijában, nem kaptunk információt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.