Kumin Ferenc nem fizet a Prezinek, így nyilvános, hogy a román tévét antiszemitázza

A Prezi üzleti modellje az, hogy ha fizetsz havonta pár dollárt, akkor nem lesznek nyilvánosak a prezentációid. Ez cégeknek és kormányoknak sokszor kifejezetten előnyös. Kumin Ferenc, a kormány nemzetközi kommunikációért felelős szakembere viszont egyszerre atavisztikus és rendkívül modern.

Mert egyrészt Prezivel tart bemutatót a sajtónak, másrészt nem hajlandó havi pár dollárt fizetni azért, hogy az International Communications Office kontója ne legyen nyilvános. Így azt is megnézhetjük, épp miről tart sajtótájékoztatót Kumin.

A szakember épp arról beszél, hogy milyen Magyarország helyzete a világsajtóban. Nem túl sok érdeklődő előtt (azóta állítólag többen lettek). Nálunk most azelőtt megtudhatja, milyen a helyzetünk, mielőtt Kumin befejezné.

A helyzetünk pedig nem jó. Azért nem, mert a nemzetközi média igazságtalan velünk. Például a román tévé tök antiszemita hozzánk képest, velük mégsem foglalkoznak.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.