Megmenekült a magyar demokrácia!!4! Jövő héten megkapja az ingyenes frekvenciát a Klubrádió!

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa jövő csütörtökön írja alá a hatósági szerződést a Klubrádióval a 92,9 MHz-es budapesti, ingyenesen használható közösségi frekvencia használatáról a médiaszolgáltató ütemezési kérelmének megfelelően, így a rádió jövő péntektől már az új hullámhosszon adhatja adását.

Az NMHH tájékoztatása szerint ugyanezen a napon szünteti meg a médiatanács és a rádió azt a szerződést, amely a Klubrádiót a jelenleg használt 95,3 MHz-es frekvencián jogosítja műsorszórásra. A döntéseknek köszönhetően a Klubrádió hallgatóinak egyetlen percig sem kell nélkülözniük a műsort, teendőjük mindössze annyi, hogy 2014. február 14-én 0 órától a 95,3 MHz-ről a 92,9 MHz-re kell állítaniuk készülékeiket.
A médiatanács a Fővárosi Ítélőtábla döntésének alapján 2013. október 30-án indította meg a hatósági eljárást a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós műsorszolgáltatási jogosultság hasznosítására vonatkozó szerződés hatósági szerződéssé alakítására és a Klubrádió közösségi médiaszolgáltatásként történő elismerésére. Ezután töbszöri levélváltásban alkudoztak a felek a frekiváltás körülményeiről, a médiatanács eheti ülésén elfogadta a rádió utpolsó javaslatait is. (MTI)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.