A rendőrség betiltotta a becsület napi rendezvényeket

bűnügy
2014 február 07., 06:21

A rendőrséghez 14 kérvényt adtak be becsületnapi rendezvényre, de mindet megtiltották. Az antifasiszták szombat délelőttre hirdettek ellentüntetést a Várba a Dózsa György térre, írja a Népszabadság. Ők összekötik a megmozdulásukat a Szabadság térre tervezett német megszállási emlékmű elleni tiltakozással is. 1945. február 11-én a Várba szorult német és magyar csapatok megpróbáltak kitörni a szovjet ostromgyűrűből, erre emlékeznek a hungarista, náci és más szélsőjobboldali csoportok. A lap információ szerint a Magyar Hajnal, Magyar Nemzeti Arcvonal és a Betyársereg készült közös megemlékezésre, aminek helyszínét nem, csak időpontját hozták nyilvánosságra. Szombat egy óra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.