Kedves Menzareform! Ha így folytatod, a régi jó dolgokból nem marad semmi :(

video
2014 február 07., 13:21

A meleg gyümölcsleves, a lucskos káposzta pogácsa másodikkal és a roszogós, kristálycukros tejbegríz szabályellenesen összekeverve a kakaóval.

Ezek abszolút finomnak számítottak ám. De szeretettel reformálgatják újra meg újra a menzát, ezért az egészséges táplálkozás jegyében levehetik őket az étlapról. Örökre. Csak azért, mert túl cukrosak/zsírosak?!?!?! Még az is lehet, hogy

soha többé nem lesz piskótakocka csokiöntettel :(((((

Nincs már sok idő, mert jön a Nagy Menzareformként emlegetett nagy menzareform. Meg kellett főzni ezeket, hogy az unokáim is tudják, mit ettem a menzán.

  • Tízórai: menza tea + párizsis zsömle
  • Leves: zöldségleves
  • Második: gyümölcsszószos dara, főtt krumplival KILL ME
  • Pénteki második: piskótakocka csokiöntettel

Nincs több repeta!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.