Dylan Farrow szerint Woody Allen hazudik

"Sosem inogtam meg annak a leírásában, hogy mit tett velem [Allen]. Életem hátralevő részében cipelni fogom az emlékét annak, hogy átéltem ezt a tapasztalatot" - nyilatkozta a Hollywood Reporternek Dylan Farrow azután, hogy apja, Woody Allen a New York Timesnak írt levelében határozottan tagadta, hogy gyerekként molesztálta volna a lányt.

Dylan szimplán hazugsággal vádolta apját. Allen leveléről itt írtunk.

"Woody Allen újra engem és a családomat támadja, hogy hiteltelenítsen és elhallgattason" - írta a Hollywood Reporternek Dylan Farrow. (Allen levele a Timesban válasz volt Farrow egy héttel korábban megjelent levelére. Ami azután jelent meg, hogy öccse, Ronan a Golden Globe alatt újra előhozta a 21 évvel ezelőtti vádat, amit 2013 októberében Mia Farrow és Dylan vett elő a Vanity Fairben megjelent riportban.)

Dylan Farrow több ponton is ellentmond annak, amit Allen írt a levelében:

  • Szerinte nem Mia Farrow jelentette a zaklatást a rendőrségnek, hanem a gyerekorvos, aki az eset után kivizsgálta.
  • Allen szerinte a molesztálási vád előtt már pszichológushoz járt azért, mert illetlenül viselkedett vele.
  • Allen nem a rendőrségen, hanem saját szakértői előtt ment át a hazugságvizsgálaton, aminek az eredményét a hatóságok nem is fogadták el.
  • Végül hosszasan idéz Wilk bíró a gyerekelhelyezési ügyben hozott ítéletéből, amiben a bíró "nem megfelelő viselkedést" vet Allen szemére. (Allen levelében azt írta, Wilk elfogult volt, mert elítélte kapcsolatát egy nála sokkal fiatalabb nővel, Mia Farrow nevelt lányával.)
  • Hivatkozza a botrányt októberben kirobbantó Vanity Fair-es újságíró legújabb cikkét, amiben az részletesen cáfolja (vagy próbálja cáfolni, ezt döntse el helyettem más) Allen védekezését.

(Via Hollywood Reporter)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.