Dylan Farrow szerint Woody Allen hazudik

"Sosem inogtam meg annak a leírásában, hogy mit tett velem [Allen]. Életem hátralevő részében cipelni fogom az emlékét annak, hogy átéltem ezt a tapasztalatot" - nyilatkozta a Hollywood Reporternek Dylan Farrow azután, hogy apja, Woody Allen a New York Timesnak írt levelében határozottan tagadta, hogy gyerekként molesztálta volna a lányt.

Dylan szimplán hazugsággal vádolta apját. Allen leveléről itt írtunk.

"Woody Allen újra engem és a családomat támadja, hogy hiteltelenítsen és elhallgattason" - írta a Hollywood Reporternek Dylan Farrow. (Allen levele a Timesban válasz volt Farrow egy héttel korábban megjelent levelére. Ami azután jelent meg, hogy öccse, Ronan a Golden Globe alatt újra előhozta a 21 évvel ezelőtti vádat, amit 2013 októberében Mia Farrow és Dylan vett elő a Vanity Fairben megjelent riportban.)

Dylan Farrow több ponton is ellentmond annak, amit Allen írt a levelében:

  • Szerinte nem Mia Farrow jelentette a zaklatást a rendőrségnek, hanem a gyerekorvos, aki az eset után kivizsgálta.
  • Allen szerinte a molesztálási vád előtt már pszichológushoz járt azért, mert illetlenül viselkedett vele.
  • Allen nem a rendőrségen, hanem saját szakértői előtt ment át a hazugságvizsgálaton, aminek az eredményét a hatóságok nem is fogadták el.
  • Végül hosszasan idéz Wilk bíró a gyerekelhelyezési ügyben hozott ítéletéből, amiben a bíró "nem megfelelő viselkedést" vet Allen szemére. (Allen levelében azt írta, Wilk elfogult volt, mert elítélte kapcsolatát egy nála sokkal fiatalabb nővel, Mia Farrow nevelt lányával.)
  • Hivatkozza a botrányt októberben kirobbantó Vanity Fair-es újságíró legújabb cikkét, amiben az részletesen cáfolja (vagy próbálja cáfolni, ezt döntse el helyettem más) Allen védekezését.

(Via Hollywood Reporter)