Kellemes délutánt kívánok! Az megvolt, hogy a téli olimpia első férfi aranyérmesét Zsályának hívják? És hogy Putyin tévéjén mind az öt karika kinyílt?

Egyéb
2014 február 08., 14:09

Mondom, Zsályának. Kostenburg Zsályának. Pedig még abból is alig tértem magamhoz, hogy mi történt az ötkarikával. Szerencsére az orosz állami tévé vágószobájában észnél voltak, és még időben bevágták a főpróbán készült felvételeket, így Putyin, aki még éppen a szobájában készült az olimpia hivatalos megnyitására, úgy látta, hogy minden rendben van. Nagyon elégedett is volt mindennel, az olimpia szervezőbizottságát vezető Dmitrij Csernyisenko szerint az újságírók fürdőszobáinak bekamerázását kikotyogó Dmitrij Kozak miniszterelnök-helyettessel külön is. (Via Telegraph)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.