Rezsicsökkentés: Amiről annyit álmodtál, szegény Magyarország

Tbg
POLITIKA
2014 február 09., 11:16
comments 26

Egészen elképesztő hangulata volt a nagyatádi rezsicsökkentő fórumnak, amelynek a település sportcsarnoka adott otthont. A hangulatról pedig a MegaROX nevű zenei intézmény gondoskodott, tessék megnézni ezt a 37 másodperces videót.

A felvételt maga a házigazda, a KDNP-s Szászfalvi László posztolta Facebookján a következő szöveggel:

A csütörtök esti rezsicsökkentő rendezvényen egy lelkes támogatóm különösen élvezte a MegaROX társulat zenés műsorát!:)

Szászfalvi a rezsicsökkentő fórum egyik résztvevőjének bágyadtan energikus sátánvillázását (metál-) emelte ki.

Ilyen az, amikor a szocialista diszkóbaloldalt Bangó Margitostul, Karda Beátástul, Korda Györgyöstül leváltja a szocalista nemzetirock-jobboldal.

photo_camera Rawk!

A MegaROX honlapján érdemes elidőzni, mindenre lőnek, ami ma Magyarországon kulturális életképes, úgy mint operett, musical, revü, retró, rockopera. Mottójuk - bármit is jelentsen - : "Szórakozva szórakoztatunk".

A nagyatádi előadásról ennyi infót találtunk:

18.00 óra Nagyatád Sportcsarnok (Zenés összeállítás)

És nagyon úgy tűnik, hogy nem ez volt az utolsó rezsicsökkentő rockoperájuk. A naptárukban ugyanis több olyan esemény szerepel még, ahol nincs feltüntetve az esemény típusa, ha viszont lovas bálba mennek vagy kiállításra, azt külön hirdetik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.