Valaki begináztatta Ganxsta Zoleet, emiatt elmaradt a koncertje

Tbg
ZENE
2014 február 09., 12:13
comments 26

Állítja az előadóművész, aki Veszprémben lépett volna fel feltehetően szombaton este. Ganxsta Zolee ezt írta együttese Facebook-oldalára vasárnap:

Hölgyek és urak veszprémben. Kötelességemnek érzem hogy elnézést kérjek tőletek. Nem tudom mi történt velem, csak sör által nem illik így bebaszni, úgyhogy szerintem valaki beledobott valamit a piámba. Kárpótollak benneteket, megígérem. Sajnálom, őszintén

Az előadóművész készséggel elismeri, hogy fogyasztott sört, de attól annyira nem tud beállni, hogy fellépésképtelen legyen, ezért él benne a gyanú, hogy valaki megtréfálta. A belépőjegy árát visszafizették a vendégeknek.

photo_camera a koncert előtt.

A poszt alatt a kommentelők - ahogy az lenni szokott - két táborra szakadtak, van, aki hisz Ganxstának, van, aki nem.

Pro:

Nebazd, mi volt? Láttuk már Zoli(ékat) kekszre benyomva koncert előtt, és semmit sem láttunk a színpadon. Ki van zárva, hogy csak sörtől széjjel legyenek hullva.

Kontra:

úgy be volt baszva,h alig bírt beszélni,és ezért nem volt koncert..de legalább a belépő árát visszaadták..

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.