Megnyitott az Ostoba Starbucks, ahol mindent ingyen adnak

A kaliforniai Loz Feliz városában most megnyílt kávézóban minden ugyanolyan, mint bármelyik másik Starbucksban. Azt leszámítva, hogy mindenhova a cég neve elé ki van írva a dumb, azaz az ostoba szó. Ja, és hogy mindent ingyen adnak.

Van Ostoba Jeges Karamellás Machiato, ingyen persze. Árulnak cédéket is, például Norah Jonest, csak elé írták, hogy ostoba.

A helyen ketten dolgoznak, ők a Craiglisten akadtak rá az álláslehetőségre. A BuzzFeed helyszíni tudósítója kiszúrta azt is, hogy van egy csomó olyan Starbucks-portéka, amit nem is lehet elvinni, csak díszletként van kint.

Az üzemeltetők azt mondják, ez csak egy művészeti paródia. Ami biztos, hogy működik, a hely előtt tömött sorban állnak az emberek, volt aki két óra után jutott a kávéjához. Az ötletet már felkarolta az Office-ban Dwightot alakító Rainn Wilson, és Dan Harmon, a Community című sorozat írója is.

Hiába a kezdeti siker, mi mindössze pár napot jósolunk a projektnek, mielőtt beszántja az egészet a nem ostoba Starbucks.

(via Cink, BuzzFeed)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.