A Washington Post ma nem írt arról, hogy Obama Beyoncéval csalja a feleségét

Pedig a francia média elég biztos ebben. Az egyik legismertebb francia paparazzo, Pascal Rostain árulta el a Le Figaro-nak, hogy az amerikai elnöknek viszonya van Beyoncé Knowles-Carterrel.

Rostain abban is biztos volt, hogy a sztorit a Washington Post fogja robbantani kedden.

Nem így történt.

Ez amúgy nem lehetett túl nagy meglepetés, a Post szóvivője, Kris Coratti már előre jelezte, hogy a fotós értesülése téves, és nem tudnak hasonló sztoriról. A legismertebb francia lapnál ennek ellenére hittek Rostainnak. Nem csak azért, mert ismert, milyen érzéke van titkok kinyomozásához, de ráadásul a korábbi francia firstlady, Carla Bruni-Sarkozy és Francois Hollande korábbi partnere, Valérie Trierweiler is közeli barátja.

Obama és Beyoncé egy rendezvényen (WIN MCNAMEE / POOL / AFP)

Hollande-nak nemrég ért véget a kapcsolata Trierweilerrel, miután kiderült, hogy viszonya van Julie Gayet színésznővel. De a francia elnök és korábbi párjának kapcsolata is viszonyként indult, és a fotós volt az egyik, aki kölcsönadta a lakását a titkos találkákhoz.

A paparazzo azt mondta a lapnak, hogy biztosítani tudja őket arról, hogy a világ az Obama-Beyoncé viszonytól lesz hangos. Sem az elnök, sem az énekesnő stábjából nem reagált senki egyelőre a sztorira.

Kedden Hollande az Egyesült Államokba utazott, ahol Obama díszvacsoráján vesz részt. Legalább biztosan lesz társalgási témájuk. (via the Atlantic Wire)