A Washington Post ma nem írt arról, hogy Obama Beyoncéval csalja a feleségét

Pedig a francia média elég biztos ebben. Az egyik legismertebb francia paparazzo, Pascal Rostain árulta el a Le Figaro-nak, hogy az amerikai elnöknek viszonya van Beyoncé Knowles-Carterrel.

Rostain abban is biztos volt, hogy a sztorit a Washington Post fogja robbantani kedden.

Nem így történt.

Ez amúgy nem lehetett túl nagy meglepetés, a Post szóvivője, Kris Coratti már előre jelezte, hogy a fotós értesülése téves, és nem tudnak hasonló sztoriról. A legismertebb francia lapnál ennek ellenére hittek Rostainnak. Nem csak azért, mert ismert, milyen érzéke van titkok kinyomozásához, de ráadásul a korábbi francia firstlady, Carla Bruni-Sarkozy és Francois Hollande korábbi partnere, Valérie Trierweiler is közeli barátja.

Obama és Beyoncé egy rendezvényen (WIN MCNAMEE / POOL / AFP)

Hollande-nak nemrég ért véget a kapcsolata Trierweilerrel, miután kiderült, hogy viszonya van Julie Gayet színésznővel. De a francia elnök és korábbi párjának kapcsolata is viszonyként indult, és a fotós volt az egyik, aki kölcsönadta a lakását a titkos találkákhoz.

A paparazzo azt mondta a lapnak, hogy biztosítani tudja őket arról, hogy a világ az Obama-Beyoncé viszonytól lesz hangos. Sem az elnök, sem az énekesnő stábjából nem reagált senki egyelőre a sztorira.

Kedden Hollande az Egyesült Államokba utazott, ahol Obama díszvacsoráján vesz részt. Legalább biztosan lesz társalgási témájuk. (via the Atlantic Wire)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.