A Washington Post ma nem írt arról, hogy Obama Beyoncéval csalja a feleségét

külföld
2014 február 11., 11:56
comments 3

Pedig a francia média elég biztos ebben. Az egyik legismertebb francia paparazzo, Pascal Rostain árulta el a Le Figaro-nak, hogy az amerikai elnöknek viszonya van Beyoncé Knowles-Carterrel.

Rostain abban is biztos volt, hogy a sztorit a Washington Post fogja robbantani kedden.

Nem így történt.

Ez amúgy nem lehetett túl nagy meglepetés, a Post szóvivője, Kris Coratti már előre jelezte, hogy a fotós értesülése téves, és nem tudnak hasonló sztoriról. A legismertebb francia lapnál ennek ellenére hittek Rostainnak. Nem csak azért, mert ismert, milyen érzéke van titkok kinyomozásához, de ráadásul a korábbi francia firstlady, Carla Bruni-Sarkozy és Francois Hollande korábbi partnere, Valérie Trierweiler is közeli barátja.

photo_camera Obama és Beyoncé egy rendezvényen (WIN MCNAMEE / POOL / AFP)

Hollande-nak nemrég ért véget a kapcsolata Trierweilerrel, miután kiderült, hogy viszonya van Julie Gayet színésznővel. De a francia elnök és korábbi párjának kapcsolata is viszonyként indult, és a fotós volt az egyik, aki kölcsönadta a lakását a titkos találkákhoz.

A paparazzo azt mondta a lapnak, hogy biztosítani tudja őket arról, hogy a világ az Obama-Beyoncé viszonytól lesz hangos. Sem az elnök, sem az énekesnő stábjából nem reagált senki egyelőre a sztorira.

Kedden Hollande az Egyesült Államokba utazott, ahol Obama díszvacsoráján vesz részt. Legalább biztosan lesz társalgási témájuk. (via the Atlantic Wire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.