Ilyen még nem volt téli olimpián

sport
2014 február 12., 09:37
comments 3
photo_camera AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN

Holtversennyel végződött szerda reggel a női síelők lesiklószáma. A szlovén Tina Maze és a svájci Dominique Gisin századmásodpercre azonos idővel értek célba, így mindketten aranyérmet kapnak. Ezüstöt ugye ilyen esetben nem osztanakm ki, a bronz a szintén svájci Lara Guté.

Miklós Edit a magyar alpesí sí történetének legszebb sikerét elérve a hetedik helyen zárt, mindössze 27 századmásodperccel lecsúszva a pontszerző helyekről. A 42 indulóból 35-en értek le a pálya aljára, közülük a magyar Berecz Anna éppen 35. lett, több mint egy másodperccel lemaradva az utolsó előtti helyen záró chilei versenyzőtől.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.