https://444.hu/assets/piroskabat.jpg

Segíts megtalálni a piros kabátos lányt!

hirdetés
2014 február 13., 14:52
comments 13
ad

A MOM-Park T-Mobil-üzletében látta a sportos, barna fiú a piros kabátos, barna félhosszú hajú lányt december 6-án. És azóta keresi. A Láttalak csütörtök posztja (a fenti linken azt találják) után jelentkezett a 444 szerkesztőségénél a Telekom, hogy segítene. Tehát, kedves piros kabátos lány, ha valahogy elér hozzád ez az üzenet, gyere el pénteken délután 3 és 6 között a MOM-Park T-Mobil-üzletébe, és megkapod A fiút. Vagy legalábbis lehetőséget arra, hogy találkozhass vele. Ha nem érdekel, egy okostelefonért akkor is ugorj be, mert adnak egyet.

Sőt mindenki, aki piros kabátban van, és bemegy, kap 10 százalék kedvezményt.

Hogy miért, azt ne kérdezzék.

Hogy mire, azt se.

Majd ott kiderül.

Biztos Valentin-nap.

(Képünk illusztráció, az easypetitelooks.com blog műve.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.