Könyvet írt Matolcsy kabinetfőnöke a Magyarország elleni összehangolt pénzügyi támadásokról

Egyéb
2014 február 14., 7:13
comments 29

Hamarosan megjelenik Matolcsy György volt kabinetfőnökének könyve, amiben lerántja a leplet a Magyarország elleni összehangolt nemzetközi támadásokról. Wiedermann Helga akkor dolgozott Matolcsy mellett, amikor a mostani jegybankelnök gazdasági miniszterként harcolt Magyarország függetlenségéért.

A könyv szerint 2010-2011-ben nagyon durva és összehangolt támadás érte Magyarországot. Olli Rehn pénzügyi EU-biztos ahol csak tudott, megpróbált keresztbe tenni. A külföldi bankárok megrémültek, hogy a bankadó ötlete elterjed egész Európában. Matolcsyt rögtön első ECOFIN (pénzügyminiszterek tanácsa) azzal fogadták, hogy nagyon nagy megszorításokat követeltek tőle.

A könyv megjelenéséről a Magyar Nemzet számolt be, a hamarosan megjelenő kötet címét azonban nem említik. (mno)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt