Már megint a MAGYAROK és a KISEMBEREK szívnak az EU-ban

gazdaság
2014 február 14., 08:46
comments 27

palinkafozo

Értesült a Magyar Nemzet. A "lap" úgy tudja, hogy az Európai Bíróság hamarosan ítéletet fog hozni a Magyarország ellen háztáji pálinkafőzés ügyben indított kötelelezettségszegési eljárásban, és el fogják kaszálni az Orbán-kormány egyik első, akkor még populistának tartott, így utólag inkább kiscserkészsségnek tűnő döntését. És ennek következményeként az évente 50 liternél kevesebb szeszt főzők is kénytlenek lesznek jövedéki adót fizetni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.