Életvezetési tanácsok és seprűnyél a torokba

2014 február 16., vasárnap 6:36
3

Az éjszaka nyomait magánviselő hétvégi délelőttökre kitalált zenei sorozatunkban ezen a héten a Tudósok zenekarból DrMáriás készített egy napindító mixet.

A Tudósok a hazai üvöltözős avantgárd-színtér messze legfontosabb zenekara, de Máriást zenekara mellett vérdagasztó szocióprózái és csodálatos festményei is a minden fennálló leghitelesebb kritikusává teszik. Munkásságáról többet saját Facebook-oldalán és a zenekar oldalán lehet megtudni, de érdemes elolvasni ezt az egy hónappal ezelőtt vele készített interjút is. Legújabb klipjük éppen pár napja jelent meg, itt lehet megtekinteni.

444_hangOver_#40 - DrMáriás (Tudósok) by !!444!!! on Mixcloud

A mixről magáról nem is kell mesélnünk, ezen a héten kaptunk egy részletes használati útmutatót is mellé:

A részegség az emberi lét legáldottabb állapota, mert ilyenkor az égbe vágyó lelkünk végre elválhat nyomorult testünktől s elszállhat a világegyetem legtávolabbi zugába a legnagyszerűbb kutatási móka keretében.

A vidám részegséget azonban a kevésbé vidám másnaposság követi, amely olyan agyi káoszt csap az archívumunkban, hogy csak úgy cikázunk a megszületésünk előtti kétszáz életünk és olyan banális kérdések között, mint például kit rugdossunk meg hétfőn reggel a munkahelyi liftben.

A másnaposság azért fájdalmas, mert a szertelen vidámság után a lélek ilyenkor megpróbál visszaköltözni az elhagyott testbe, amit az egyáltalán nem vesz jó néven, olyan, mint egy mogorva rendőr, aki féltékeny lévén a lélek könnyelmű hülyéskedésére és gátlástalan örömutazására fájdalmas feltételeket szab albérlőjének a visszaköltözéshez.

A lélek ilyenkor megpróbálja becsapni a testet, s elterelni a figyelmét, például egy ilyen válogatással, amely motiváló ritmusival és kedves hangulataival kiválthat némi szexuális vágyakozást, melynek merevedéssel és nedvesedéssel járó tünetei segíteni a lélek és a test békekötését.

Ha mindez az első tizenhat szám meghallgatása során nem jönne össze, akkor légy szíves felhangosítani az utolsó számot amennyire csak tudod, tolj le egy seprűnyelet jó mélyen a torkodon, aztán add vissza a világmindenségnek magadból mindazt, ami a legeslegutolsó anális remegésig ki tud jönni belőled.

Ha ez rendben összejött, hallgasd meg az összeállítást újra.
Jó egészséget!
És légy szíves ne felejtsd el: basszál!

A mix borítóképeként használt festmény címe: Marilyn Monroe mégis lefekszik Rousseau kutyájával

Sorozatunknak ez már a negyvenedik része volt, a korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt