Az LMP bevetette Kardos-Horváth Jánost

POLITIKA
2014 február 18., 11:46
comments 10

Súlyos fordulatot vett a parlamenti küszöbért küzdő Lehet Más a Politika kampánya. Az egyik jelöltjük ugye Kardos-Horváth János, aki a Kaukázus együttessel, majd a Feri, segíteni kell című slágerrel lett ismert.

Kardos-Horváth ma Szentendrén, a HÉV megállójánál gyűjti a támogató aláírásokat – írja az LMP, emlékeztetve arra a rajongókat/szavazókat, hogy az aláírást „biztosan viszonoz, ha megkéred”.

kardos-horváth jános

Nem tudom, hogy az LMP ezt hogy látja, de a tágabb ismerősi körömben többen utálják Kardos-Horváth munkásságát, mint amennyien szeretik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.