Gyurcsány Esztergomban forgatta le a Keresztapa második részét

POLITIKA
2014 február 18., 17:50
comments 28

A DK elnöke szeptemberben Felcsúton mutatkozott be freitamási oldaláról. Akkori filmjében Orbán felcsúti birodalmát járta körbe, meglepően hatásosan, a Keresztapa tematikájára felhúzva a filmet.

Most Esztergomba látogatott, hogy elkészítse a felcsúti film folytatását. A feladat első látásra jóval könnyebb volt, majdnem nem is értettük, mi szükség volt erre, hiszen Meggyes Tamás ellen már az ügyészség is nyomoz, és minden jel szerint a bukott városvezető végleg kiírta magát a politikából. De hogy miért pont Esztergom, arra egyszerű a magyarázat: a könnyen bemutatható hűtlen kezelés-gyanús helyszínek mellett itt fog képviselő-jelöltként indulni Gyurcsány jobbkeze, Vadai Ágnes.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.