Ennél unalmasabb sífutóverseny nem létezhet

sport
2014 február 22., 09:55
comments 3
photo_camera AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV

Remélem más nem szánta erre a szombat délelőttjét. A nők leghosszabb, 30 kilométeres versenyének már egészen az elején meglépett a mezőnytől három norvég, akik aztán szépen összedolgozva folyamatosan növelték az előnyüket. Így a végén maguk közt játszhatták le az érmek sorsát. Marit Bjorgen megszerezte pályafutása hatodik, Szocsi harmadik aranyát, a második Therese Johaug, a harmadik pedig Kristin Stormer Steira lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt